Kösem | Konular | Kitaplar

Muhteşem Yüzyıl Halime Sultan Aslıhan Gürbüz kimdir

Kösem Sultan Halime kimdir? Kösem Sultan Halime Sultan canlandıran ASlıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz Biyografisi sizlerle. İşte merakla beklenen Kösem Sultan Halime Sultan rolü.

Kösem Sultan dizisinde Halime isminde bir karakter bulunuyor ve bu karakter dizinin en önemli karakterlerinin başında geliyor. Peki Kösem Sultan Halime karakterini kim canlandırıyor ? Kösem Sultan Halime kimdir ? Aslıhan Gürbüz kimdir ? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında ? Aslıhan Gürbüz aslen nerelidir ? Aslıhan Gürbüz hayatı ve biyografisi, Aslıhan Gürbüz iyi bir oyuncu mudur ?
Aslıhan Gürbüz kimdir ? Halime karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz nerelidir ?

Güzeller güzeli oyuncu Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 gününde Çanakkele ilinde dünyaya gelmiştir. Babası Eskişehirlidir. 5 yaşında babasının işi dolayısıyla, İstanbul ilinden, Bursa İnegöl'de yaşamaya başlamışlardır. Bursa İnegöl'de hayatını sürdüren babası Turgut Gürbüz yaşamını yitirmiştir. Bursa ilinin İnegöl ilçesinde bulunan Müşerefef Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda eğitim ve öğretimini devam ettirmiştir.

Meslek lisesine giden başarılı oyuncu burada Bilgisayarlı Muhasebe eğitimi almasının ardından Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden başarılı bir şekilde mezun olarak herkesin takdirini kazanmıştır. Üniversitenin son sınıfında eğitimini görürken, feci bir şekilde kaza geçiren başarılı oyuncu 5 ay boyunca yatalak bir şekilde yaşamını sürdürdü. 2009 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Meral Okay'ın senaristliğini yaptığı güzel dizi Bir Bulut Olsam'da önemli oyuncularla birlikte rol almayı başardı. Özellikle 2010 senesinden 2012 senesine kadar yayın hayatına devam eden ve ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Yahşi Cazibe adlı diziyle ününe ün katan başarılı oyuncu burada Azerbaycanlı karakter Cazibe'ye hayat verdi. Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün 12 Kasım 2015 günü başlayacak olan yeni dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Halime karakterini canlandıracağı öğrenildi.